Kurser

 Polaritetshuset

Bekkasinvej 9 - 8800 Viborg

Mejlgade 28, 2. sal -8000 Aarhus C

 

ring +45  27 13  05  39 eller skriv

 

Ny workshop i Gudindedans


Elsk din krop! Befri din Afrodite!

 

Det er med stor glæde, at Polaritetshuset endnu en gang kan byde velkommen til

 Kaouthar Darmoni

 

7.- 8. september 2019 Aarhus - tryk for mere info

 

 

Kaurthars dybe passion er at få kvinder til at genopdage deres urkraft gennem dans og bevægelse. Om sig selv siger hun:

 

"Jeg polerer den feminine kapital. Jeg elsker at lære kvinder, hvordan de får deres feminine guld til at gløde gennem den Hellige Gudindedans; således at de kan bruge det på ypperligste vis indenfor uddannelse, parforhold, økonomi, arbejdslivet, samfundet og miljø".

 

Selv er hun født og opvokset i en muslimsk familie i Tunesien, hvor hun som barn oplevede kvindernes fantastiske styrke og kraft, når de mødtes for at danse. Til sin store forundring så hun, at kvinderne lukkede helt ned for denne kraft, når dansen sluttede og de vendte tilbage til deres daglige liv. Et liv, hvor de lod sig undertrykke af mændene.

 

Kauthar ville ikke underlægge sig mændene. Hun ville til Europa og leve i frihed. Efter en sultestrejke fik hun tilladelse til at rejse. I Paris tog hun sin P.hd. i "Køn", og opdagede, at de vestlige kvinder ganske vist havde frihed til at gøre karriere og forsørge sig selv, men at det var på bekostning af deres feminine kraft.     

 

Siden da har Kaouthar gjort det til sin mission at lære kvinder, hvordan de gennem dans kan genskabe kontakten til deres skøds feminine urkraft, så kreativiteten, sensualiteten og livskraften atter kan vibrere på magnestiks vis.

 

 

"Livet er det dejligste eventyr" H.C. Andersen